Passar para o conteúdo principal
Ano Edição: 2018

Morphological, mechanical and antioxidant properties of Portuguese almond cultivars

Ano Edição: 2019

Phenolic and fatty acid profiles, α‐tocopherol and sucrose contents, and antioxidant capacities of understudied Portuguese almond cultivars

Ano Edição: 2019

Application of chemometric tools for the comparison of volatile profile from raw and roasted regional and foreign almond cultivars (Prunus dulcis)

Ano Edição: 2020

Effects of Different Processing Treatments on Almond (Prunus dulcis) Bioactive Compounds, Antioxidant Activities, Fatty Acids, and Sensorial Characteristics

Ano Edição: 2017

Nogueira: Estado da Transformação

Ano Edição: 2017

Nogueira: Estado da Produção

Ano Edição: 2017

O Castanheiro: Estado da Comercialização

Ano Edição: 2017

O Castanheiro: Estado da Transformação

Ano Edição: 2017

O Castanheiro: Estado da Produção

Ano Edição: 2020

Frutos Secos: Uma aproximação quantitativa à disponibilidade de subprodutos

Ano Edição: 2021

Nogueira: pragas

Ano Edição: 2021

Amendoeira: pragas

Ano Edição: 2021

Nogueira: doenças

Ano Edição: 2021

Amendoeira: doenças