Passar para o conteúdo principal
Centro Nacional de Competencias dos Frutos Secos
Main navigation
Home
Quem Somos
Publicações
#TreeNuts
Navegação estrutural
Amêndoa
Ano Edição:
2018
Ivo Oliveira, Anne Meyer, Sílvia Afonso, Carlos Ribeiro, Berta Gonçalves
Morphological, mechanical and antioxidant properties of Portuguese almond cultivars
Ano Edição:
2018
I. Oliveira, A. Meyer , S. Afonsoa , B. Gonçalves
Compared leaf anatomy and water relations of commercial and traditional Prunus dulcis (Mill.) cultivars under rain-fed conditions
Ano Edição:
2019
Ivo Oliveira, Anne S. Meyer, Sílvia Afonso, Alfredo Aires, Piebiep Goufo, Henrique Trindade, Berta Gonçalves
Phenolic and fatty acid profiles, α‐tocopherol and sucrose contents, and antioxidant capacities of understudied Portuguese almond cultivars
Ano Edição:
2019
Ivo Oliveira, Ricardo Malheiro, Anne S. Meyer, José, Alberto Pereira and Berta Gonçalves
Application of chemometric tools for the comparison of volatile profile from raw and roasted regional and foreign almond cultivars (Prunus dulcis)
Ano Edição:
2020
Ivo Oliveira, Anne S. Meyer, Sílvia Afonso, Alex Sequeira, Alice Vilela, Piebiep Goufo, Henrique Trindade and Berta Gonçalves
Effects of Different Processing Treatments on Almond (Prunus dulcis) Bioactive Compounds, Antioxidant Activities, Fatty Acids, and Sensorial Characteristics
Ano Edição:
2020
M. Ângelo Rodrigues, João C.M. Barreira, Isabel C.F.R. Ferreira, Albino Bento
Frutos Secos: Uma aproximação quantitativa à disponibilidade de subprodutos
Ano Edição:
2021
Ana Lobo Santos
Amendoeira: pragas
Ano Edição:
2021
Ana Lobo Santos
Amendoeira: doenças
Ano Edição:
2021
Rosalina Marrão
Podas: cuidados a ter na realização dos cortes
Ano Edição:
2021
Albino Bento
Importância das pragas do amendoal
Paginação
Página 1
Próxima página
››
Subscrever Amêndoa
Pesquisar
Ano
Autor(es)
Autor(es) Secundário(s)
Tipo Cultura
- Qualquer -
Alfarroba
Amêndoa
Avelã
Castanha
Noz
Pistáchio
Tipo Publicação
- Qualquer -
Jornal
Outra
Revista
Últimas Publicações
Morphological, mechanical and antioxidant properties of Portuguese almond cultivars
Compared leaf anatomy and water relations of commercial and traditional Prunus dulcis (Mill.) cultivars under rain-fed conditions
Phenolic and fatty acid profiles, α‐tocopherol and sucrose contents, and antioxidant capacities of understudied Portuguese almond cultivars
Application of chemometric tools for the comparison of volatile profile from raw and roasted regional and foreign almond cultivars (Prunus dulcis)
Effects of Different Processing Treatments on Almond (Prunus dulcis) Bioactive Compounds, Antioxidant Activities, Fatty Acids, and Sensorial Characteristics